Despre noi

Am creat Vortech Innovation pentru a vă veni în ajutor.
Acum, împreună cu noi, îți poți proiecta mobila pe care ai visat-o, pentru un cămin unic și potrivit perfect nevoilor tale.

Despre

Vortech Innovation

De ce să cauți zile la rând prin diverse locuri mobila de care ai nevoie? De ce să optezi pentru soluții de compromis, când ai într-adevăr posibilitatea de-a alege? De ce să tot măsori și să compari cu spațiul pe care il deții, pentru a strânge în final din dinți pentru o diferență de numai 5 centimetri? De ce să optezi pentru soluții de compromis, când ai într-adevăr posibilitatea de-a alege?

Am creat Vortech Innovation pentru a vă veni în ajutor. Acum, împreună cu noi, îți poți proiecta mobila pe care ai visat-o, pentru un cămin unic și potrivit perfect nevoilor tale.

Cum procedăm? Vino la noi cu o schiță sumară sau, pur și simplu, cu ideea. Mai departe, îți vom oferi consultanță gratuită pentru a lua cea mai bună decizie în funcție de spațiul pe care dorești să-l mobilezi. În pasul următor ne ocupăm de proiectarea ideii tale într-un mod profesionist și imaginativ. După ce am stabilit împreună materialele și accesoriile pe care le vom folosi, ne apucăm de lucru.

Execuția comenzii durează puțin iar rezultatul va fi mereu satisfăcător, pentru că am învățat să lucrăm cu grijă pentru detalii. Nu e suficient ca mobila să arate bine de la depărtare. Ca locuința ta să-ți fie ție comodă, trebuie ca fiecare amănunt să fie pus la punct.

Apoi îți aducem mobila acasă, tot gratuit – se înțelege. Asigurăm montajul pentru că dorim să te lăsăm cu casa în ordine și cu sufletul împăcat iar detaliile, așa cum menționam mai sus, sunt treaba noastră.

Indiferent dacă ai nevoie de o comodă, un șifonier sau, chiar mai mult, mobilier pentru o cameră întreagă, noi promitem să te asistăm prompt în demersurile tale, pentru a ajunge în final la rezultatul pe care îl dorești.

g

Biroul nostru

Pentru intalnire si discutii va asteptam la biroul nostru, intr-un mediu profesional, pe Str. Drumul Jilavei, nr. 109A, Bucuresti.

r

Ne puteti contacta

Pentru orice informatii suplimentare, ne puteti contacta prin email: office@vortech.ro sau la telefon: 0723 245 738

e

Suport Clienti

Serviciul Suport Clienti îţi stă la dispoziţie de Luni până Vineri in intervalul 09.00 – 18.00. Sâmbăta - Duminică închis.