Servicii

Am creat Vortech Innovation pentru a vă veni în ajutor.
Acum, împreună cu noi, îți poți proiecta mobila pe care ai visat-o, pentru un cămin unic și potrivit perfect nevoilor tale.

Consultanta

Vino la noi cu o schiță sumara sau, pur și simplu, cu ideea. Mai departe, iți vom oferii consultanță gratuită pentru a lua cea mai buna decizie în funcție de spațiul pe care dorești să-l mobilezi.

Proiectare

În pasul următor ne ocupăm de proiectarea ideii tale într-un mod profesionist și imaginativ. După ce am stabilit împreună materialele și accesoriile pe care le vom folosi, ne apucăm de lucru.

Fabricare

Execuția comenzii durează puțin iar rezultatul va fi mereu satisfacător, pentru că am învățat să lucrăm cu grijă pentru detalii. Nu e suficient ca mobila să arate bine de la departare.

Livrare și montaj

Apoi iți aducem mobila acasă, tot gratuit – se intelege. Asigurăm montajul pentru că dorim să te lasăm cu casa în ordine și cu sufletul împăcat iar detaliile, așa cum am menționat, sunt treaba noastră.

a

Contact

Pentru a fi cat mai aproape de nevoile tale de comunicare, iti oferim mai multe variante prin care poti intra in contact cu noi.
g

Biroul nostru

Pentru intalnire si discutii va asteptam la biroul nostru, intr-un mediu profesional, pe Str. Drumul Jilavei, nr. 109A, Bucuresti.

r

Ne puteti contacta

Pentru orice informatii suplimentare, ne puteti contacta prin email: office@vortech.ro sau la telefon: 0723 245 738

e

Suport Clienti

Serviciul Suport Clienti îţi stă la dispoziţie de Luni până Vineri in intervalul 09.00 – 18.00. Sâmbăta - Duminică închis.