Termeni si conditii

HomeTermeni si conditii
1. Noțiuni generale

Informațiile, respectiv imaginile/pozele produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site din punct de vedere a culorii sau nuanței.

Promoțiile/ofertele prezentate pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil. Promoțiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regulă menționate. În cazul în care nu se menționeaza o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

Prezența produselor pe site NU garantează existența lor în stoc. Consultanții noștri vor confirma disponibilitatea pentru fiecare produs în parte.

Vortech Innovation își rezerva dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site fără nici o anunțare prealabila.

2. Politica de vânzare

Vortech Innovation poate publica pe site informații despre produse, servicii și/sau promoții practicate de către acesta, într-o anumită perioadă și în limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA. Vortech Innovation își rezervă dreptul de a modifica prețul produselor / serviciilor fără o înștiințare prealabilă.

Tarifele afișate pe site tăiate de o linie semnifică prețul de listă , iar prețul netăiat este prețul pe care trebuie sa îl plătească Clientul pentru achiziționarea produsului/serviciului, în cazul în care sunt produse în promoție. Astfel, se evidențiază promoția pe fiecare produs, prezentând prețul inițial (tăiat), respectiv prețul de promoție (de plată).

Toate informațiile din evenimentele de vânzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici și greutate, a prețurilor, a stocurilor per produs și/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / link-uri către alte siteuri etc) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vortech Innovation, acestea fiind cu titlu de prezentare. Vortech Innovation poate retrage o ofertă de produse sau o poate modifica în orice moment.
În imaginile produselor și/sau serviciilor Vortech Innovation își rezervă dreptul de a utiliza și alte produse (accesorii) care pot să nu fie incluse în costurile produselor respective și implicit nu vor fi livrate la achiziția produselor.

3. Comanda

Clientul poate solicita informații suplimentare telefonic (între orele 9-19) sau prin e-mail, la:
Telefon: 0723 245 738
E-mail: office@vortech.ro

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite automat Vortech Innovation să îl contacteze prin orice mijloc disponibil incluzând și mijloacele electronice.

Completarea parțială sau integrală a formularului de contact și trimiterea acestuia nu reprezintă în nici un fel un angajament din partea Vortech Innovation de a contacta Clientul.

Accesarea Site-ului, folosirea informațiilor prezentate în cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificări adresate Vortech Innovation se realizează în mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Clientului și Vortech Innovation, considerându-se astfel că acesta consimte primirea notificărilor din partea Vortech Innovation în modalitate electronică și/sau telefonică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

Vortech Innovation își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor de orice natură, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal, etc.).

Acceptarea Comenzii de către Vortech Innovation se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică din partea Vortech Innovation către Client, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Nu se va considera de nici una din părți ca o Comandă neconfirmată va avea valoarea unui contract.

Confirmarea Comenzii se face prin mijloace electronice (e-mail) sau telefonic.

Comanda este finalizată atunci când Clientul achită avansul discutat între Client și Vortech Innovation (avans >= 50% din valoarea comenzii).

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte că toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii, denumită în cadrul acestui document și comanda emisă.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte că societatea Vortech Innovation are dreptul să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vortech Innovation (telefonic sau email). Clienții acceptă că societatea Vortech Innovation nu poate fi forțată să livreze o comandă care nu a fost confirmată în condițiile de mai sus.

Clientul poate efectua comenzi telefonice.

4. Facturarea

În următoarea fază va trebui să furnizezi datele de facturare. Astfel ai opțiunea de a comanda în calitate de persoană fizică, juridică sau organizație non-guvernamentală.

Ulterior, veți fi contactat de unul din reprezentanții Vortech Innovation care va efectua livrarea produselor comandate, urmând a stabili data livrării. La livrare, produsul (produsele) va (vor) fi insoțit/(e) de următoarele documente: factura fiscală și certificat de garanție.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la numărul de telefon 0723 245 738 sau prin e-mail pe adresa office@vortech.ro.

Programul de lucru este de Luni până Vineri între orele 9-19.

5. Plata

Vortech Innovation va pune la dispoziție următoarele modalități de plată:
– plata prin transfer bancar;
– plata numerar.

Pentru mai multe detalii contactați-ne tetefonic sau prin e-mail (între orele 9-19):
Telefon: 0723 245 738
E-mail: office@vortech.ro

6. Livrarea și montajul

Livrarea către Client a produselor achiziționate este efectuată de către Vortech Innovation.

Montajul este efectuat de către Vortech Innovation.

Atât transportul cât și montajul sunt incluse în prețul comenzii.

Termenul de livrare poate diferii în funcție de comandă, acesta fiind de maxim 30 de zile.